Αυτή είναι η Ρωσίδα ιερόδουλη που σκορπούσε τον θάνατο!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι μια 22χρονη ιερόδουλη Ρωσίδα που εκδιδόταν σε παράνομο οίκο ανοχής στην Αθήνα – τη βλέπετε στη φωτογραφία- είναι φορέας του AIDS.

Η Ρωσίδα ονομάζεται Τατιάνα Πλακομούνοβα και η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της, με αποτέλεσμα να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο με τη Ρωσία, να χαλάσει η εικόνα της Ελλάδας στη Ρωσία και οι ακυρώσεις Ρώσων τουριστών –που φέτος επρόκειτο να έρθουν κατά εκατομμύρια- να πέφτουν βροχή.

Η πανέμορφη Ρωσίδα ιερόδουλη έκανε έρωτα μόνο χωρίς προφυλακτικό -αν επέμενες να βάλεις προφυλακτικό στον έκοβε από τη ρίζα με το τσεκούρι-, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έβγαινε στο δρόμο, άρπαζε όποιον άντρα έβλεπε μπροστά της, του κατέβαζε τα παντελόνια, τον έβαζε κάτω και του πέταγε ένα μoυνί δωρεάν, λέγοντάς του πως είναι κομμουνίστρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα στοιχεία της Ρωσίδας ιερόδουλης δόθηκαν στη δημοσιότητα, ώστε να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο.

Η Αστυνομία θα δώσει στη δημοσιότητα και τα στοιχεία όσων συνευρέθηκαν ερωτικά με τη Ρωσίδα ιερόδουλη, για να μην τους γαμήσoυμε κατά λάθος.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, με τη Ρωσίδα ιερόδουλη έχουν συνευρεθεί ερωτικά χωρίς προφυλακτικό πάνω από 500 χιλιάδες Έλληνες, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώνουν φόρους, χαράτσια και αυτά που χρωστάνε στις τράπεζες γιατί θα πεθάνουν σύντομα από AIDS.

Ανάμεσα στους Έλληνες που συνευρέθηκαν ερωτικά με τη Ρωσίδα ιερόδουλη είναι και πέντε πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που αυτή τη στιγμή κάνουν περιοδεία σε όλη τη χώρα και δίνουν γλωσσόφιλα στους πολίτες –ενώ πηδάνε και όποια πικραμένη βρουν μπροστά τους μπας και τους ψηφίσει-, οπότε, εκτός από τη μ@λακία που τους δέρνει, σπέρνουν και τον θάνατο.

Η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβληθούν οι εκλογές επειδή υπάρχει ο κίνδυνος το AIDS να μεταδοθεί στους ψηφοφόρους από το παραβάν, την κάλπη, το στυλό, τους φακέλους και από τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής που έχουν και χολέρα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.