Η Eurobank και ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η διοίκηση της Eurobank απειλεί τους υπαλλήλους της ότι αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα χάσουν τις δουλειές τους και τους ζητά να ενημερώνουν τους καταθέτες της Eurobank πως τα χρήματά τους θα κινδυνεύουν σε περίπτωση που σχηματιστεί κυβέρνηση της Αριστεράς.

Επειδή ήρθε πια η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν απειλεί η διοίκηση της Eurobank. Απειλεί ο Λάτσης.

Ανεξάρτητα από τις εκλογές, δε μπορεί να υπάρξει επόμενη ημέρα για τη χώρα, ούτε Δημοκρατία-, αν οι λίγες οικογένειες που μοιράστηκαν τον πλούτο της χώρας επί δεκαετίες -και την ξέσκισαν- συνεχίσουν να την διαφεντεύουν.

Οι ζωές σας και η ζωή μου δεν έχουν μικρότερη αξία από τη ζωή του Λάτση, του Βαρδινογιάννη και του Μπόμπολα.

Αν δεν μπορέσει -ή δεν θέλει- να τους ξεφορτωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα το κάνουμε εμείς.

Η απάντηση στο ψευτοδίλημμα “ευρώ ή δραχμή” είναι “Δημοκρατία”.

(Ένα χρόνο πριν -με αφορμή τις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα- έγραφα: “Ξέρουν (οι πολίτες) πως η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη αλλά ξέρουν, επίσης, πως η Ελλάδα της επόμενης ημέρας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να κυβερνάται από τα πολιτικά τζάκια και τις παρεούλες που την διέλυσαν. Η Ελλάδα της επόμενης ημέρας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα. Η Ελλάδα της επόμενης ημέρας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να τρώει στη μάπα την Τρέμη, τον Πρετεντέρη και όλον αυτόν τον άθλιο και εμετικό θίασο. Αυτή ήταν η Ελλάδα του χτες. Είναι η Ελλάδα που φεύγει. Μαζί της φεύγουν και όλοι αυτοί”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.