Ολαντρέου

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα -κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σε αίθουσα της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης- πως “ο Φρανσουά Ολάντ, γνωρίζει ότι δεν πρέπει να αθετήσει τις υποσχέσεις του, διαφορετικά θα γίνει ένας Ολαντρέου και θα κινδυνεύει να έχει την εξέλιξη που είχαμε στην Ελλάδα” προκάλεσε αντιδράσεις στη χώρα μας.Το περίεργο είναι ότι η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τον Φρανσουά Ολάντ δεν προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου ή του ΠΑΣΟΚ αλλά της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, δήλωσε πως ο χαρακτηρισμός “Ολαντρέου” προσβάλλει τον Φρανσουά Ολάντ και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας προσέβαλε τον Φρανσουά Ολάντ μέσα στην ίδια του την πατρίδα.

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει για εκπρόσωπο Τύπου κάποιον που μοιάζει με χασισωμένο Τούρκο βασανιστή από τις φυλακές του “Εξπρές του Μεσονυκτίου”, και σκέφτομαι πως ο κ. Μιχελάκης θα θεωρούσε πιο τίμιο να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας τη δήλωσή του για τον Φρανσουά Ολάντ όχι στη Γαλλία αλλά στην Ελλάδα. Πισώπλατα και υποκριτικά δηλαδή.

Ερχόμενος στην ουσία της δήλωσης του Αλέξη Τσίπρα, θέλω να τονίσω πως κι εγώ πιστεύω ότι ο Φρανσουά Ολάντ δεν πρέπει να γίνει Γιώργος Παπανδρέου, ώστε να καταλήξει Ολαντρέου.

Ο Φρανσουά Ολάντ -όπως και όλοι οι πολιτικοί- πρέπει να μοιάσει στον Ντομινίκ Στρος Καν. Γιατί γαμάει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.