Συμμορία

Επιστρέφει εντός της ημέρας και η Ντόρα Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία δεν θυμίζει πια κόμμα αλλά συμμορία, όπου όλοι ενώνονται με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν το πλιάτσικο.Πάντως, κακώς κατηγορούν την κυρία Μπακογιάννη ότι δεν κράτησε τον λόγο της ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική αν η Δημοκρατική Συμμαχία δεν έμπαινε στη Βουλή. Με την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία, η κυρία Μπακογιάννη αποχωρεί ουσιαστικά από την πολιτική.

Βέβαια, εμένα με ανησυχεί κάτι άλλο. Βλέπω πως τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είναι γεμάτα μικρόβια και αποτελούν υγειονομική βόμβα και τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Τουλάχιστον, ας προφυλάξουν εμάς που δεν θα ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία και ας μας επιτρέψουν να ψηφίσουμε σε ξεχωριστά εκλογικά τμήματα, όπου δεν θα υπάρχουν ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Μην κολλήσουμε και καμιά αρρώστια.

(Διάβασε κι αυτά:“Καμμένοι” και “Η επιστροφή της κατάρας” )

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.