Γη ποτισμένη με ιδρώτα

Αυτά τα μάζεψα από τον κήπο μου σήμερα το πρωί. Ντομάτες, ντοματίνια, αγγούρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε κι εσείς τον δικό σας κήπο, να φυτέψετε ό,τι γουστάρετε και να μην έχετε ανάγκη κανέναν. Είναι παιχνιδάκι.

Είναι ηδονή να φυτεύεις τις δικές σου ντομάτες, τις δικές σου πιπεριές, τις δικές σου μελιτζάνες. Και ακόμα μεγαλύτερη ηδονή είναι να τα μοιράζεις σε φίλους και γνωστούς. Να είσαι στο τραπέζι τους και να τρώνε στην υγειά σου.

Αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο σε κάποιους φίλους αναγνώστες -λίγους στον αριθμό- που αμφιβάλλουν πως οι ντομάτες, τα αγγούρια κλπ είναι δικά μου. Δηλαδή, θεωρούν πως ένας άνθρωπος σήμερα δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκαναν καθημερινά -χωρίς μάλιστα να το κάνουν θέμα- οι γονείς μας και οι παππούδες μας. Κατά τ’ άλλα, θέλουν και επανάσταση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.