Υπάλληλοι

Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί απαράδεκτο να συνδιαλέγονται απευθείας ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί με τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους της Τρόικας, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία δεν έχει δημιουργηθεί μια επιτροπή διαπραγμάτευσης.

Ο λόγος που ο Αντώνης Σαμαράς και οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνδιαλέγονται απευθείας με τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους της Τρόικας είναι πως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης είναι ακριβώς αυτό: χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι.

Κάτι που θα πρέπει να ανησυχήσει τον Αλέξη Τσίπρα -αν πραγματικά εννοεί αυτά που λέει- είναι πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να στριμώχνονται στα κανάλια και να συνδιαλέγονται με τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους των νταβατζήδων της διαπλοκής.

Αν θέλεις να πείσεις πως είσαι διαφορετικός από τους άλλους, πρέπει να φερθείς διαφορετικά από τους άλλους.

Είσαι, όμως, διαφορετικός; Ή είσαι κι εσύ ένας υπάλληλος;

Σύντομα θα μάθουμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.