Υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων από τη Moody’s

Σε υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου προχώρησε αιφνιδιαστικά σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Moody’s. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου Moody’s, οι Ολυμπιακοί Αγώνες προέρχονται από την Ελλάδα και έχουν “μολυνθεί” από την χρεοκοπία της χώρας.

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αντέδρασε έντονα στην υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ντικ Πάρτον δήλωσε πως θεωρεί πολύ κακό το timing της ανακοίνωσης της Moody’s -τρεις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο κ. Ντικ Πάρτον τόνισε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν μολυνθεί από τον καπιταλισμό εδώ και δεκαετίες και αυτή η μόλυνση αντισταθμίζει τη μόλυνση που τους προκαλεί η προέλευσή τους από την Ελλάδα.

(Μια τέτοια είδηση -για υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων από κάποιο οίκο αξιολόγησης- δεν θα είναι καθόλου περίεργη στο μέλλον, από την στιγμή που η επιβίωση των αγορών θεωρείται σημαντικότερη από την επιβίωση των ανθρώπων. Εγώ, βέβαια, περιμένω την ημέρα που ο οίκος Fitch θα υποβαθμίσει τον οίκο Moody’s.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.