Οι μετανάστες φεύγουν μαζί με το ευρώ

Η Ελλάδα οδηγείται στην αναπόφευκτη έξοδο από την ζώνη του ευρώ και η κυβέρνηση διατάζει αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την απομάκρυνση μεταναστών. Οι Έλληνες βγαίνουν από το ευρώ, οι μετανάστες βγαίνουν από την Ελλάδα.Η αστυνομική επιχείρηση κατά των μεταναστών -με την ονομασία “Ξένιος Ζευς”- είναι μια τρανή απόδειξη πως η Ελλάδα έχει τελειώσει με το ευρώ.

Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει άλλο τρόπο να δείξει ότι υπάρχει από το να κάνει αστυνομικές επιχειρήσεις σε βάρος των μεταναστών.

Μια προσκυνημένη κυβέρνηση που υπακούει σε όλες τις εντολές της Τρόικας δείχνει την …πυγμή της με συλλήψεις μεταναστών που τυγχάνουν “ολυμπιακής” κάλυψης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Ο Πακιστανός εγκληματίας της Πάρου γίνεται, επί μέρες, κυρίαρχο θέμα στα δελτία ειδήσεων των καθεστωτικών ΜΜΕ -για να μετατραπούν όλοι οι μετανάστες σε εγκληματίες και να δικαιολογηθούν οι αστυνομικές επιχειρήσεις- αλλά κανένα ΜΜΕ δεν έκανε πρώτο θέμα τους τρεις Πακιστανούς που, μόλις πριν από 4 μήνες, προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν αυτοκίνητο με 2 ηλικιωμένους Έλληνες από τις γραμμές του τρένου στο Κρυονέρι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δυο Πακιστανοί και ο τρίτος να τραυματιστεί.

Όσοι χαίρονται με το τηλεοπτικό σόου σε βάρος των μεταναστών, ας σκεφτούν πως το πεδίο πρέπει να είναι καθαρό από μετανάστες επειδή θα ακολουθήσουν οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε βάρος των Ελλήνων.

Όσοι χαίρονται με την απόφαση της κυβέρνησης να απομακρύνει τους μετανάστες, ας σκεφτούν πως την επόμενη της εξόδου της χώρας από το ευρώ, οι συμφωνίες που έχει υπογράψει η Ελλάδα για τους μετανάστες δεν θα είναι ιδιαίτερα δεσμευτικές.

Χαίρονται ακόμα;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.