Περί Ύδρας

Αγαπητέ πιτσιρικότε, θέλω να γράψω και εγώ για τα γεγονότα της Ύδρας . Όλη η Ελλάς αυτό κάνει. «Δουλειά δεν είχε ο διάβολος και γάμαγε τα παιδιά του » λέει μια παροιμία. Τώρα ανακαλύψαμε τη φοροδιαφυγή στα νησιά; Ή στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι όλοι με Σουηδική φορολογική συνείδηση;

Τα ΜΑΤ είναι θέμα που πήγαν στο νησί; Σιγά μη δεν πήγαιναν. Ντόρος να γίνεται. Έτσι και αλλιώς το ξέρουμε ότι η Ελληνική αστυνομία έχει νομιμοποιήσει τη βία. Αν μπορούσαν θα έστελναν και F16 να βομβαρδίσουν.

Εγώ ξέρω ότι καίγεται ο κώλος μας και πως σε λίγο θα το πούμε το ψωμί ψωμάκι και ασχολούμαστε μια χώρα ολάκερη με μαλακίες, αντί με αυτά που πρέπει να ασχοληθούμε.

Ποια είναι αυτά;

Η απάντηση σε όσους ρωτάνε είναι: Βρείτε τους μαλάκες που ψηφίσαν Σαμαρωμένο Βενιζέλο μαζί με όσους απείχαν επιδεικτικά και ακολουθήστε τη προτροπή του Θ. Κολοκοτρώνη:

«Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Γιατί τώρα πια αυτοί είναι το πρόβλημα. Και όσο αυτοί υπάρχουν ανάμεσα μας με αυτά τα μυαλά, οι υπόλοιποι θα υποφέρουν . Και θα υποφέρουν ακούγοντας όσους ψηφίσαν Σαμαρωμένο Βενιζέλο να οδύρονται για τα όσα τους κάνει η εξουσία.

Ούτε έλεος, ούτε συμπόνια , ούτε κατανόηση, ούτε υπομονή. Να πάνε να γαμηθούνε.

Υ.γ 1. Όντως, το νόμισμα δεν είναι φετίχ. Και δεν πρέπει να είναι. Μια φορά η χώρα επέλεξε να κάνει φετίχ ένα νόμισμα , το ευρώ, και είδαμε πόσο σκατό φάγαμε.

Υ.γ 2. Για όσους δεν κατάλαβαν, ψήφισα Αλέξη που είναι σέξυ και μ΄ αρέσει. Και για όσους στραβώνουν τους γράφω στα αρχίδια μου .

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.