Περί Ύδρας

Αγαπητέ πιτσιρικότε, θέλω να γράψω και εγώ για τα γεγονότα της Ύδρας . Όλη η Ελλάς αυτό κάνει. «Δουλειά δεν είχε ο διάβολος και γάμαγε τα παιδιά του » λέει μια παροιμία. Τώρα ανακαλύψαμε τη φοροδιαφυγή στα νησιά; Ή στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι όλοι με Σουηδική φορολογική συνείδηση;

Τα ΜΑΤ είναι θέμα που πήγαν στο νησί; Σιγά μη δεν πήγαιναν. Ντόρος να γίνεται. Έτσι και αλλιώς το ξέρουμε ότι η Ελληνική αστυνομία έχει νομιμοποιήσει τη βία. Αν μπορούσαν θα έστελναν και F16 να βομβαρδίσουν.

Εγώ ξέρω ότι καίγεται ο κώλος μας και πως σε λίγο θα το πούμε το ψωμί ψωμάκι και ασχολούμαστε μια χώρα ολάκερη με μαλακίες, αντί με αυτά που πρέπει να ασχοληθούμε.

Ποια είναι αυτά;

Η απάντηση σε όσους ρωτάνε είναι: Βρείτε τους μαλάκες που ψηφίσαν Σαμαρωμένο Βενιζέλο μαζί με όσους απείχαν επιδεικτικά και ακολουθήστε τη προτροπή του Θ. Κολοκοτρώνη:

«Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Γιατί τώρα πια αυτοί είναι το πρόβλημα. Και όσο αυτοί υπάρχουν ανάμεσα μας με αυτά τα μυαλά, οι υπόλοιποι θα υποφέρουν . Και θα υποφέρουν ακούγοντας όσους ψηφίσαν Σαμαρωμένο Βενιζέλο να οδύρονται για τα όσα τους κάνει η εξουσία.

Ούτε έλεος, ούτε συμπόνια , ούτε κατανόηση, ούτε υπομονή. Να πάνε να γαμηθούνε.

Υ.γ 1. Όντως, το νόμισμα δεν είναι φετίχ. Και δεν πρέπει να είναι. Μια φορά η χώρα επέλεξε να κάνει φετίχ ένα νόμισμα , το ευρώ, και είδαμε πόσο σκατό φάγαμε.

Υ.γ 2. Για όσους δεν κατάλαβαν, ψήφισα Αλέξη που είναι σέξυ και μ΄ αρέσει. Και για όσους στραβώνουν τους γράφω στα αρχίδια μου .

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.