Πιτσιρίκο, γράψε κάτι

“ΠΕΙΡ-ΑΤΕ(Σ) – Πιτσιρίκο, ξέρω είναι καλοκαίρι, αλλά γράψε κάτι και για την κακομοίρα την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ…”

Στις 22 Ιουλίου του 2011 -πριν από έναν χρόνο δηλαδή-, έγραφα:
Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως το πρόγραμμα διασφαλίζει απόλυτα τις ελληνικές τράπεζες, αν και είναι κοινό μυστικό πως σύντομα στην Ελλάδα θα υπάρχουν μόνο 2-3 τράπεζες

(Για τους φίλους που μου γράφουν “γράψε για αυτό” και “γράψε για εκείνο”, το θέμα μου δεν είναι ότι είναι καλοκαίρι και φοβάμαι μη χάσω το μπάνιο – τα προλαβαίνω όλα. Το θέμα μου είναι ότι, μετά την χρεοκοπία της χώρας, οι Έλληνες έκαναν ξανά κυβέρνηση αυτούς που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Οπότε, δεν βλέπω κάποιο νόημα στο να γράφω για απατεωνιές τύπου Αγροτικής Τράπεζας. Αφενός οι Έλληνες γνωρίζουν τις απατεωνιές, αφετέρου επιβράβευσαν πριν από 50 ημέρες και με την ψήφο τους τους απατεώνες. Και τώρα οι εκλεγμένοι απατεώνες έχουν βάλει τα παπαγαλάκια τους να φωνάζουν από τα κανάλια “οι Έλληνες φοροδιαφεύγουν και δεν κόβουν αποδείξεις”, ενώ οι ίδιοι ξεπουλάνε τα πάντα. Ευτυχώς, πλησιάζουμε στο παγόβουνο και το μαρτύριο της ανοησίας και της υποκρισίας θα λάβει τέλος.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.