Έτρωγε παστίτσιο ο Γέροντας Παΐσιος;

Συνελήφθη 27χρονος από την Εύβοια επειδή είχε δημιουργήσει γκρουπ στο Facebook, με τίτλο “Γέροντας Παστίτσιο”. Στο σημείο αυτό, μαζεύετε αμέσως τα πράγματά σας, βγάζετε εισιτήριο και μεταναστεύετε μόνιμα στο εξωτερικό, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αλλάξτε και υπηκοότητα γιατί -με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα- θα σας περνάνε για καθυστερημένο. Καλό ταξίδι.

Ο 27χρονος αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του Γέροντα Παΐσιου και τα ανέλυε όπως ήθελε εκείνος, επειδή νόμιζε κι αυτός -όπως όλοι μας- πως η ελευθερία της έκφρασης είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Λάθος του. Και λάθος μας.

Στη σελίδα του συλληφθέντος υπήρχε και βλάσφημο περιεχόμενο. Γαμώ τον Χριστό του.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χιλιάδες χρήστες του Facebook κατήγγειλαν τη σελίδα του Γέροντα Παστίτσιο.

Το πιστεύω γιατί έχω σελίδα στο Facebook και έχω διαπιστώσει πως υπάρχουν χιλιάδες καθυστερημένοι. Μιλάμε για ζώα. Μπήκαν στο Facebook μπας και γαμήσουν και νομίζουν πως η μαλακία που τους δέρνει είναι η υπέρτατη αλήθεια. Κι επειδή έχουν τον ανθρωποδιώκτη και οι σελίδες τους παραμένουν έρημες, πάνε και λερώνουν τις σελίδες των άλλων.

Ερώτηση για τη σελίδα του Γέροντα Παστίτσιο είχε καταθέσει στη Βουλή και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αφού οι χρυσαυγίτες -εκτός από το Δωδεκάθεο- πιστεύουν τώρα και στον Χριστό, επειδή είναι πια χριστιανοδωδεκαθεϊστές και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την βλακεία που σαρώνει τα κεφάλια χιλιάδων συμπατριωτών μας που είναι ένα βήμα πριν από τον πίθηκο αλλά είναι και περήφανοι που είναι και Έλληνες και χριστιανοί, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως το ένα αποκλείει το άλλο.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η σύλληψη του Γέροντα Παστίτσιο έγινε επίτηδες μια μέρα μετά τη διαδήλωση των μουσουλμάνων στην Ομόνοια για την ταινία με τον Μωάμεθ, ώστε να πειστούν οι φανατικοί ισλαμιστές πως είμαστε κι εμείς Ταλιμπάν -και η Ελλάδα θεοκρατική χώρα-, και να μην στραφούν εναντίον μας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Γέροντας Παστίτσιο -με το όνομά του- αφήνει υπονοούμενα πως ο Γέροντας Παΐσιος έτρωγε κιμά, ενώ είναι γνωστό πως ο Γέροντας Παΐσιος νήστευε και το λάδι και το ψάρι, και, όταν ήθελε να το γιορτάσει, έτρωγε σκουλήκια, ακρίδες και κατσαρίδες.

Η ποινή για τον Γέροντα Παστίτσιο θα είναι πολύ σκληρή, αφού θα του απαγορευτεί η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, η χούντα δεν τελείωσε το ’74.

(Δεν είναι το σύστημα που πρέπει να ανατρέψουμε στη χώρα μας. Είναι η ηλιθιότητα. Κι εντάξει, το σύστημα παλεύεται, η ηλιθιότητα δεν παλεύεται με τίποτα.)

(Είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης που δεν έχει γίνει χωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Αυτό εξηγεί πολλά από τα δεινά της χώρας μας και την νοοτροπία των κατοίκων της. Οι “πιστοί” δεν σκέπτονται. Και τους θέλουν να μην σκέπτονται. Γιατί, αν σκέφτεσαι, είσαι επικίνδυνος.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.