Γιατί έχεις διαφημίσεις στο pitsirikos.net?

Γειά σου φίλε. Είμαι στη διαχείρηση του occupygr . Η ερώτηση στο θέμα “Γιατι έχεις διαφημίσεις στο pitsirikos.net??” γίνεται εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν είναι κριτική. Απλώς θα ήθελα να μου δικαιολογήσεις τη στάση σου αυτή, που φαίνεται αταίριαστη με τα πιστεύω σου και την ιδεολογία σου.

Και για να προλάβω τετριμένες απαντήσεις:

Σκέψου ότι υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που αγωνίζονται σήμερα στην Ελλάδα, που δεν έχουν από πουθενά πηγές εισοδήματος και όμως αποφεύγουν να αναπαράγουν τα “σκατά”, που μας έφεραν εώς εδώ…για να τα βγάλουν πέρα οικονομικά.

Παράδειγμα εγώ, είμαι άνεργος, κάνω διαφόρων ειδών δουλειές, με σκοπό την ανταλλαγή των υπηρεσιών μου, για να τα βγάλω πέρα δηλαδή, κι ενώ είχα προτάσεις από 3 τράπεζες φέτος (η κάθε μία θα μου έδινε περίπου 5.000 ευρώ για να τη διαφημίσω), αρνήθηκα, γιατί, αυτό μου φάνηκε ότι πηγαίνει αντίθετα από τις αρχές μου και την ιδεολογία μου.

Θα μπορούσα να μακρυγορήσω επί του θέματος αλλά θα σταματήσω εδώ, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ακούσω εσένα, γιατί ο Πιτσιρίκος στην εποχή που ζούμε, κάνει και αυτός ότι θα έκανε οποιοσδήποτε “προσκυνημένος”?

Να ξέρεις, κατά την άποψή μου, Αντίσταση και διαφημίσεις μαζί, είναι ένα θέαμα που αλλοτροιώνει περισσότερο τις συνειδήσεις.

Συγχέει και αποπροσανατολίζει, μεγαλώνοντας το κακό που υπάρχει γύρω μας.

Δημιουργεί εντυπώσεις καθολικής καθίζησης και κατάπτωσης, της ηθικής μας, πολιτιστικής μας, πολιτικής μας και κοινωνικής μας ζωής.

Φιλικά

Αναμένω απάντηση αν θές φυσικά…

Oaoz ★

(Αγαπητέ κύριε, θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την ηθική σας ανωτερότητα. Ώστε σας έκαναν πρόταση να βάλουν διαφήμιση στο site σας 3 τράπεζες και σας πρόσφεραν μάλιστα από 5 χιλιάδες ευρώ η κάθε μία και εσείς -αν και είστε άνεργος- αρνηθήκατε επειδή είναι ενάντια στα πιστεύω σας και την ιδεολογία σας. Μπράβο σας. Εξηγήστε μου, όμως, γιατί μια τράπεζα να θέλει να βάλει διαφήμιση σε ένα site που δεν είναι ούτε μέσα στα πρώτα 7 εκατομμύρια του κόσμου; Για να την δει ποιος την διαφήμιση; Μην μπαίνετε στον κόπο, καμία τράπεζα δεν σας έκανε πρόταση. Μπορεί να είστε πολύ ανώτερος ηθικά και ιδεολογικά αλλά είστε και ψεύτης. Ή φαντασιόπληκτος. Προσέξτε, όμως, αν φαντασιωνόσαστε τράπεζες. Μπορεί το απωθημένο σας να είναι να δουλέψετε σε τράπεζα. Επίσης, να προσέξετε λίγο την ορθογραφία σας. Όσο για τις διαφημίσεις στο μπλογκ μου -που δεν υπάρχει, βέβαια, καμία διαφήμιση τράπεζας-, έχω απαντήσει εδώ: Διακοπή για διαφημίσεις )

(Δημοσιεύω αυτό το μέιλ γιατί κάποιοι νομίζουν πως, αν έχεις ένα πετυχημένο μπλογκ, είσαι ευτυχής. Δεν είσαι. Μπορεί να παίρνεις πολύ ενδιαφέροντα μέιλ με εξαιρετικά θέματα και ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά τραβάς και την προσοχή του κάθε καθυστερημένου. Κι αν δεν με ενοχλούν καθόλου τα δηλητηριώδη μέιλ από φασίστες και νεοφιλελεύθερους φασίστες, με κουράζουν πολύ τα μέιλ από ηλίθιους “συντρόφους”. Ελπίζω, μετά τη δημοσίευση αυτού του μέιλ, να μην στέλνουν μέιλ με τόση ευκολία.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.