Για τον Κώστα Βαξεβάνη

Πιτσιρίκο, προφανώς θα έμαθες τι συνέβη στο δημοσιογράφο Βαξεβάνη προχθές. Πέντε κοπρίτες του έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του και τη γλύτωσε από καθαρή τύχη.

Επειδή διαβάζω τακτικά το hot doc που εκδίδει ο Βαξεβάνης, δεν απορώ που του την έπεσαν, απορώ πως κι άργησαν τόσο να του την πέσουν.

http://www.koutipandoras.gr/?p=25180

Αν μη τι άλλο είναι από τους ελάχιστους σ’ αυτόν τον τόπο που ασκούν δημοσιογραφία κι όχι οσφυοκαμπτική πυγολειχία και ο μόνος που έγραψε καθαρά κ χωρίς περιστροφές το όνομα του Βαρδή Βαρδινογιάννη για ανάμειξη σε εγκληματικές δραστηριότητες (συγκεκριμένα ο Βαρδινογιάννης αναφερόταν στα ημερολόγια του Τσοχατζόπουλου καθώς είχε συνάντηση με ανθρώπους του για να εξουδετερώσουν κάποιους ενοχλητικούς εισαγγελείς που έψαχναν τα περιουσιακά του Άκη πριν αυτός μπει στην ψειρού. Τα κανάλια κι οι φυλλάδες βέβαια, είχαν τα ημερολόγια αλλά αρκέστηκαν να μας ζαλίζουν για τις μεταξωτές κουρτίνες της Σταμάτη).

Για να μην πούμε για το ξεβράκωμα που έκανε μόλις προχθές ο Βαξεβάνης στην υπάλληλο του Βαρδινογιάννη, την αδέκαστη δημοσιοκάφρο Τρέμη η οποία χρημάτισε στο δ.σ. εταιρείας εμπορίας όπλων…

να και παλιότερο δημοσίευμα που προφήτευε σχετικά με πιθανή απόπειρα δολοφονίας του

http://www.koutipandoras.gr/?p=20928

Έχει τσαγανό ο τύπος, δε λέω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τον αφήσουμε μόνο του να βγάλει άκρη με τη λέρα. Γι’ αυτό ήθελα να σου ζητήσω να δημοσιεύσεις κάτι -ό,τι θέλεις- για την επίθεση που δέχτηκε. Γιατί είναι επίθεση σε όλους μας. Ή τουλάχιστο έτσι θα πρεπε να τη νιώθουμε.
Ευχαριστώ!

Φιλικά,
Ν.Λ.

(Αγαπητέ φίλε, τα γράψατε εσείς πιο ωραία από εμένα.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.