Εισιτήρια part X

Αφού σου στέλνουν όλοι μέιλ για τα εισιτήρια, γιατί να μη σου στείλω και εγώ; Στο πηγάδι κατούρησα; Ως βλάχα, πήρα το λεωφορείο να πάω αεροδρόμιο και για να μην μπω στη διαδικασία να τρέχω με τις βαλίτσες είπα να βγάλω εισιτήριο. Πάω στον κύριο οδηγό και μου γνέφει αρνητικά. Ε, θα βγάλουμε όταν φτάσουμε σκέφτηκα.

Σε όλη τη διαδρομή όποιος έμπαινε και του ζητούσε αυτός όλο όχι έλεγε.

Φτάσαμε, του το ξανάπαν’ 2-3 τύποι (βλαμμένοι) μήπως και ξεχάστηκε και -στρίβοντας το τσιγάρο του- είπε με βαριά φωνή: φράγκο από μένα δε θα πάρουν τα τσογλάνια.

Υποθέτω, αν έμπαιναν ελεγκτές στη διαδρομή, θα τους σάπιζε στο ξύλο γιατί το μάτι του παραγυάλιζε.

Και όσοι τολμήσουν και σκεφτούν “να για αυτό το δημόσιο πάει κατά διαόλου” να φάνε μια θκατούλα!

(Αγαπητή φίλη, αυτόν τον οδηγό τον γουστάρω. Και είναι πολλοί. Δεν είναι εντελώς γελοίο ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταπιεί αμάσητη την χρεοκοπία της χώρας και τη μεταφορά των κλεμμένων στο εξωτερικό -ξαναψήφισαν μάλιστα τους κλέφτες στις πρόσφατες εκλογές- και εξοργίζονται με αυτούς που δεν κόβουν εισιτήριο στα ΜΜΜ; Σκλάβοι. )

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.