Γιε μου…

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, έχω ένα θέμα με το οποίο ίσως να μπορείς να με βοηθήσεις. Βλέπεις, η φίλη μου θέλει να κάνει τα παιδιά σου. Σου το έχει γράψει εξάλλου και σε email αλλά μάλλον την έχεις συνδέσει με Cairo ή την έχεις περάσει για τρελή -η και τα δυο- γιατί παραπονιέται ότι δεν έχει λάβει απάντηση κι ο χρόνος κυλάει εις βάρος της.

Κανονικά, αυτό θα ήταν πρόβλημα αλλά με -δεδομένο το ότι εγώ δεν θέλω να κάνω παιδιά σε μια χώρα που θα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ με αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή- μάλλον με βολεύει.

Έτσι, αν γυρίσουν μια μέρα και μου πουν “τι ήθελες και μας έφερες στον άπονο ετούτο κόσμο”, θα μπορώ κι εγώ να τα κοιτάξω στα μάτια και να τους απαντήσω “τα παράπονά σας στο baba σας τον μπλόγκερ”.

Εννοείται ότι δεν έχω πρόβλημα να τα “αναθρέψω” όπως πρέπει και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα μου το ανταποδώσουν με ένα ποτήρι νερό και μια γωνιά να κοιμηθώ, τα κόμματα θα τσακώνονται ποιο θα τα “πρωτοδιορίσει” για να αποκτήσουν την εύνοια σου και θα τα πάρουν στο Κολλέγιο Αθηνών με υποτροφία.

Αν σε ενδιαφέρει να με βοηθήσεις, μπορούμε να συναντηθούμε για καφέ σε πρώτη φάση με μερικές φωτογραφίες της σε CD γνήσιο, ώστε να πάρεις μια πρώτη ιδέα και μετά σας κανονίζω δωμάτιο στο ξενοδοχείο τις γυναίκας του Μιχαλολιάκου για τα περαιτέρω.

Είναι εξαιρετική κοπέλα και δεν θέλω να την χάσω επειδή αρνούμαι να γίνω μπαμπάς. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Venceremos.

ΠΖ

(Αγαπητέ ΠΖ, ζητώ συγγνώμη από την φίλη σας που δεν απάντησα στο μέιλ της αλλά είναι πολλά τα μέιλ των κυριών που θέλουν να γίνω ο πατέρας των παιδιών τους, και δεν προλαβαίνω. Θα ήταν τιμή μου να γίνω ο πατέρας των παιδιών σας αλλά νομίζω πως, όταν με δει η φίλη σας, θα αλλάξει αμέσως γνώμη. Βλέπετε, είμαι τερατόμορφος και αποκρουστικός. Έχω καλή καρδιά, όμως. Θα μπορούσα να δώσω στη φίλη σας το σπέρμα μου -χωρίς να με δει-, ώστε να τεκνοποιήσει πανέξυπνα παιδιά με τεράστιο εγκέφαλο. Με φοβίζει λίγο το πώς θα είναι η εξωτερική τους εμφάνιση -στην περίπτωση που μου μοιάσουν- αλλά με μερικές πλαστικές θα τα διορθώσετε. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.