Συλλογή υπογραφών από το ΚΚΕ μέσω Διαδικτύου για την κατάργηση των μνημονίων

Καλησπέρα Πιτσιρίκο, τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μία σελίδα στην οποία μπορεί καθένας, ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής άποψης και θέσης, να διαδηλώσει διαδικτυακά την αντίθεση του με τα ήδη υπάρχοντα μνημόνια και τα ν μνημόνια που έπονται. Η πρόταση νόμου κατατέθηκε στις 12 Ιουλίου 2012, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει συζήτηση επί του θέματος στη Βουλή.

Αν και πραγματική πάλη για την ουσιαστική άρνηση του λαού απέναντι στα αντεργατικά μέτρα δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από το διαδίκτυο, η κίνηση του ΚΚΕ είναι μια προσπάθεια ώστε όχι μόνο να αρνηθεί, να απαντήσει, να αγανακτήσει, αλλά και να πιέσει προς τη συζήτηση της πρότασης νόμου στη Βουλή. Η συμμετοχή απαιτεί μονάχα το ονοματεπώνυμο μας ( και δε σκοπεύει – προφανώς – στη προσπάθεια φακελώματος όπως μερικοί είπαν/λένε/θα τολμήσουν να πουν).

Διατηρείς ένα πολύ δημοφιλές μπλοκ και θα σε παρακαλούσα να το δημοσιεύσεις. Τόσο η ίδια η πρόταση νόμου όσο και η – πρόσφατη – σελίδα «στήριξης» δεν έχει τύχει συμπαράστασης από τα διάφορα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης.

Οι σελίδες που μπορείτε να υπογράψετε για την πρόταση του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων είναι:

katargisimnimonion.kke.gr


km.kke.gr

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.