Φάρσα


Δεν θέλω να ηθικολογήσω αλλά αυτό που έκαναν οι συντελεστές τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί στην Λιάνα Κανέλλη ήταν άθλιο. Δεν είναι σάτιρα αυτό. Η σάτιρα έχει στόχο τον ισχυρό, όχι αυτόν που έχει υποστεί βία. Αλλά, στην χρεοκοπημένη χώρα, δεν μπορεί να γίνει σάτιρα από το χρεοκοπημένο κανάλι του Αλαφούζου. Ούτε από κανένα άλλο κανάλι.

Δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα να κάνει αυτή τη φάρσα στη Λιάνα Κανέλλη -και η φάρσα δεν είναι σάτιρα- αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να βρει τη Χρυσή Αυγή στον δρόμο του.

Μάνο Βουλαρίνο, ξέρεις πως εκτιμάω το ταλέντο σου. Ξέρεις πως είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως έχεις το μυαλό στην γλώσσα. Ξέρεις πως, όταν αποφάσισα να φύγω από τον ΣΚΑΪ και με κάλεσε ο κ. Σπανολιός για να με ρωτήσει ποιος νομίζω πως θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης, απάντησα “ο Μάνος, τον έχετε αδικήσει τον Μάνο”. Το ξέρεις γιατί στο είπα αμέσως.

Μάνο, η ζωή δεν τελειώνει σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Μη γίνεις αυτό που σιχαίνεσαι. Αυτό. Φιλικά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.