Αστράφτει ο Λάτσης, βροντάει ο Σάλλας

Ευρωπαίοι επίτροποι θα τοποθετηθούν στις τράπεζες και θα ασκούν ασφυκτικό έλεγχο. Για να δοθεί ένα νέο δάνειο θα χρειάζεται η έγκριση του επιτρόπου, ενώ –εκτός των άλλων- στον έλεγχο των επιτρόπων θα περάσουν και τα κονδύλια της διαφημιστικής δαπάνης. Γι’ αυτό έχουν λυσσάξει όλοι.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επίτροποι θα ελέγξουν τα δάνεια που χορηγήθηκαν στο πολιτικά κόμματα και θα ενημερωθούν για τα μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια που έχουν δοθεί. (Σάλλα πες αλεύρι, ο Άκης σε γυρεύει.)

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που διαφωνούν με την τοποθέτηση ξένων επιτρόπων στις ελληνικές τράπεζες. Αφού το χρήμα δεν έχει πατρίδα.

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση Ευρωπαίων επιτρόπων στις τράπεζες και ζητώ από την Τρόικα να τοποθετήσει επιτρόπους στο Mega και στον ΣΚΑΪ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.