Πάγκαλος: Έχω φάει τη μισή Αθήνα

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος -ναι, ζει ακόμα- μίλησε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για τον νέο μεγάλο σταρ της Αριστεράς, Πέτρο Τατσόπουλο. Αρχικά, ο κ. Πάγκαλος διευκρίνισε πως δεν ήξερε τον Τατσόπουλο πριν μπει στη Βουλή, ώστε να μη μείνει κανείς με την απορία αν τον έχει πηδήξει κι αυτόν.

Ο κ. Πάγκαλος είπε πως κανείς δεν διανοήθηκε ποτέ να τον αποκαλέσει “αδελφή”, αφού είναι ολοφάνερο πως είναι το είδος του άνδρα που μπορεί να κάνει έναν γκέι, στρέιτ.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξέφρασε ακόμα την απορία του για το γεγονός ότι δεν έχουν πετάξει τον Τατσόπουλο έξω από τη Βουλή αλλά δεν πρέπει να πετάξουν τον Τατσόπουλο έξω από τη Βουλή -τώρα που ο Πάγκαλος πήγε σπίτι του- γιατί θα μείνει η Βουλή χωρίς διασκεδαστή.

Δεν χρειάζεται να πετάξουν τον Τατσόπουλο έξω από τη Βουλή. Μπορούν να κάνουν κάτι πιο απλό: Να επιτρέψουν το σεξ μέσα στη Βουλή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.