Πορεία Πολυτεχνείου 2012 – Πάτρα

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, χθες στην Πάτρα, πάνω από 10.000 λαού κατέβηκε στην πορεία του Πολυτεχνείου της Πάτρας. Βέβαια, δια ασήμαντη αφορμή, τα ΜΑΤ έπνιξαν την πορεία στα χημικά, καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας.

Το ενθαρρυντικό, το ελπιδοφόρο, αν θες να το πεις έτσι, είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διαδηλωτών παρέμεινε στην πορεία μέχρι το τέλος της. Το παρακάτω link, είναι από το ταπεινό προσωπικό μου blog, που περιγράφει τι έγινε, με δεδομένα γεγονότα που αντιλήφθηκα βρισκόμενος στην πορεία, και από περιγραφές φίλων:
http://airetikosonair.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5963.html

Το σημαντικότερο είναι, το παρακάτω βίντεο. Όπου, ενώ η πορεία έχει προχωρήσει στο τέρμα της, την υποδοχή που επιφυλάσσουν σε διμοιρία των ΜΑΤ, πολίτες που δεν συμμετείχαν στην πορεία(κακώς μεν, αλλά….). Υποδοχή που αναγκάζει την διμοιρία να υποχωρήσει, και να μην κολλήσει πάλι στην ουρά της πορείας, και να γλιτώσουμε και νέα ρίψη χημικών.

Ευχαριστώ πολύ,

Με εκτίμηση,

Γουδέβενος Σπύρος

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.