Αν μπορείς

Καλησπέρα Γιώργο (νομίζω), προσπαθούμε να βοηθήσουμε ένα παλικάρι στην Αθήνα που σε λίγες μέρες θα μείνει άστεγος (https://twitter.com/IRinakakis) Για την ώρα, φιλοξενείται στον ξενώνα του Ερυθρού Σταυρού. Θα του παραχωρήσουμε ένα σπίτι να μείνει μέχρι να ορθοποδήσει, αλλά έχει κάποια θεματάκια.

Είναι ισόγειο και πριν κάποιο καιρό το είχανε παραβιάσει και η τζαμαρία του έχει ραγίσει. Ο Γιάννης (@IRinakakis) φοβάται και θέλει να μπούνε κάποια σαν ρολά ή κάτι μπροστά ώστε να μπορεί να κλειδώνει και να μην φοβάται μην του την πέσουν.

Ξέρω ότι είσαι πολυάσχολος αλλά αν μπορούσες να κάνεις κανένα retweet ή να γράψεις κάτι για να τον βοηθήσουμε θα σου ήμουν ευγνώμων, τέλος του έτους τον πετάνε στον δρόμο.

Σ’ ευχαριστώ για τον χρόνο σου,
με εκτίμηση,
Σαράντης Μανούδης

(Αγαπητέ φίλε, δεν με λένε Γιώργο και δεν είμαι πολυάσχολος. Ελπίζω αυτή η δημοσίευση να βοηθήσει τον Γιάννη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.