Σήκω Ανδρέα να γελάσεις

Με νέα δήλωσή του, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος τον διέγραψε από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπακωνσταντίνου αποδίδει ευθύνες στον κ. Βενιζέλο επειδή σταμάτησε η έρευνα που είχε ζητήσει για τη λίστα Λαγκάρντ, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.Στη δήλωσή του, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί, και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίησή μου.».

Αλήθεια, ποιος θα είχε κίνητρο να αλλοιώσει τη λίστα και να ενοχοποιήσει τον Παπακωνσταντίνου;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ τον πιστεύω τον Παπακωνσταντίνου. Φαίνεται σοβαρός άνθρωπος.

(Γελάω πάρα πολύ με τους πασόκους που θα έπρεπε να είναι όλοι στη φυλακή –μαζί με αυτούς που τους ψήφιζαν- και τώρα σκοτώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να την γλιτώσει. Απολαυστικό. Και θα έχει μεγάλη διάρκεια. Κάτσε να πάρω και ποπ κορν.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.