Η επιτυχία αρχίζει να γίνεται κουραστική

Πολύ ικανοποιημένος είναι ο Αντώνης Σαμαράς μετά την απόφαση του Eurogroup να εγκρίνει τη δόση των 34,3 δισ. ευρώ για την Ελλάδα. Ο κ. Σαμαράς είπε πως πρόκειται για «μεγάλη επιτυχία» και πως «οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες». Εντύπωση προκάλεσε το ότι αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς δεν αναφέρθηκε στη βοήθεια του Θεού. Μπορεί να έχουν τσακωθεί.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε πως «δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ» αλλά ξέχασε να πει πως τίθεται θέμα εξόδου του ευρώ από την Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ακόμα πως «είναι μια νέα ημέρα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη», οπότε δεν αποκλείεται από του χρόνου η 13η Δεκεμβρίου να είναι εθνική εορτή αλλά και πανευρωπαϊκή εορτή. Του χρόνου θα πέφτει Παρασκευή, οπότε θα μας βγει τριήμερο.

Όπως τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς «σήμερα αλλάζει το μείγμα πολιτικής» και θα ακολουθηθεί ένα άλλο μείγμα πολιτικής που το κρατάει κρυφό στο μανίκι του και δεν μας το λέει ακόμα, για να μην το αντιγράψουν οι ξένοι και απογειωθούν και οι δικές τους οικονομίες.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, με τα 7 δισ. ευρώ το Δημόσιο θα αρχίσει να ξεχρεώνει όσα χρωστάει στους πολίτες από το 2010 και αυτό είναι ανάπτυξη.

Αν αρχίσουν να ξεχρεώνουν και οι πολίτες τους ψιλικατζήδες που τόσο καιρό πουλάνε βερεσέ, η ελληνική οικονομία θα γίνει τούρμπο.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ακόμα πως θα αντιμετωπιστεί απόλυτα η ανεργία, αφού συνέχεια φεύγουν Έλληνες για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό, οπότε, όταν φύγουν 6-7 εκατομμύρια Έλληνες στο εξωτερικό, θα μείνουν εδώ μόνο όσοι έχουν δουλειά και δεν θα υπάρχει ανεργία.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ακόμα πως θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Στο εξωτερικό.

Οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται, βέβαια, να ωφεληθούν καθόλου από τα χρήματα της δόσης, αφού θα τα μοιραστούν κι αυτά οι πολιτικοί, οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεκδότες και οι εφοπλιστές που έφαγαν όλα τα χρήματα επί δεκαετίες και οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία –χωρίς να οδηγηθεί κανείς τους στο δικαστήριο-, οπότε ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους πως η πλειοψηφία των Ελλήνων γουστάρουν να είναι δούλοι και προσκυνημένοι.

Να μη φοβόμαστε την αλήθεια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.