Φυλακισμένος της Χρονιάς

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για την υπόθεση της Proton Bank. Ο κ. Λαυρεντιάδης κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος του δημοσίου, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και απιστία κακουργηματική. Αυτά δηλαδή που κάνουν όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Άδικα τον συνέλαβαν τον άνθρωπο.

Η σύλληψη του κ. Λαυρεντιάδη έχει θορυβήσει όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που βρίσκονται στη φυλακή -και , κυρίως, τον Άκη Τσοχατζόπουλο- επειδή βλέπουν στο πρόσωπο του κ. Λαυρεντιάδη έναν μεγάλο αντίπαλο στο διαγωνισμό του περιοδικού Status – Louketo για το βραβείο “Φυλακισμένος της χρονιάς”.

Τα βραβεία “Φυλακισμένοι Άνδρες της Χρονιάς” θα δοθούν τον Μάρτιο στις φυλακές Κορυδαλλού και θα μεταδοθούν ζωντανά από το Star Channel.

Το μεγάλο βραβείο στον “Φυλακισμένο της Χρονιάς” θα απονείμει ο Ευάγγελος Βενιζέλος που, αν όλα πάνε καλά, θα είναι υποψήφιος για το βραβείο την επόμενη χρονιά.

(Ο κ. Λαυρεντιάδης είχε βραβευθεί, ως “Επιχειρηματίας της Χρονιάς”, το 2006. Αυτοί που τον βράβευσαν κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.