Βίλλες παντού

Μετά την ανακατάληψη της Βίλλας Αμαλίας από αντιεξουσιαστές, οι αστυνομικοί ανακατέλαβαν τη Βίλλα μόνο με πολυβόλα, πιστόλια και χειροβομβίδες αν και οι πάνοπλοι αντιεξουσιαστές είχαν άδεια μπουκάλια μπύρας που, ευτυχώς, δεν εκπυρσοκρότησαν.

Μετά από την ανακατάληψη της Βίλλας Αμαλίας από τους αντιεξουσιαστές που την είχαν ανακαταλάβει, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν επιχείρηση στην κατάληψη Σκαραμαγκά.

Η κατάληψη Σκαραμαγκά ονομάζεται και “Βίλλα Μαρία Κάλλας” επειδή ήταν το πατρικό σπίτι της Μαρίας Κάλλας που τότε την έλεγαν Μαρία Καλογεροπούλου και τραγουδούσε για τους Γερμανούς και τους Ιταλούς κατακτητές, ενώ διάφοροι κακοπροαίρετοι υποστηρίζουν πως η Μαρία δεν τραγουδούσε μόνο για τους φασίστες κατακτητές αλλά τους έδινε και ό,τι πολυτιμότερο είχε –εκτός από τη φωνή της-, για να της δίνουν μπισκότα και σοκολάτες επειδή ήταν και κοιλιόδουλη, αλλά δεν πειράζει αφού η Μαρία έκανε πράξη το «Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο».

Βέβαια, οι θαυμαστές της Μαρίας Κάλλας υποστηρίζουν πως η μεγάλη ντίβα προσπαθούσε να απωθήσει τους καυλοπυρέσσοντες κατακτητές –και γι’ αυτό ξεσκιζόταν όλη μέρα στις άριες- αλλά αυτοί εκνευρίζονταν από τις τσιρίδες της και της έχωναν στο στόμα τις κρεάτινες ρομφαίες τους για να την μπουκώσουν και να σταματήσει να γκαρίζει.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δήλωσε πως είναι ζήτημα τιμής για την κυβέρνηση να εκκενώσει το σπίτι της Μαρίας Κάλλας από τους αναρχικούς, αφού εκεί μέσα η μεγάλη Ελληνίδα υποδεχόταν Ευρωπαίους εταίρους και πηδιόσαντε.

Μέσα στη Βίλλα Μαρία Κάλλας βρέθηκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά από την Κατοχή, άδεια μπουκάλια και νεροπίστολα, ενώ βρέθηκε και ένα θανατηφόρο συμβατικό τζάκι που ευθύνεται για την ατμοσφαιρική ρύπανση που απειλεί την υγεία των Αθηναίων.

Τις επόμενες ημέρες, η Αστυνομία θα κάνει επιχειρήσεις στη Βίλλα Αριστοτέλης Ωνάσης, στη Βίλλα Τζάκι Ω και στη Βίλλα Κοτετσόσυρμα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.