Η Παναγία έσωσε τον Αντώνη Σαμαρά

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την επίθεση αγνώστων με Καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού. Η σφαίρα που βρέθηκε στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά ήταν καρφωμένη στην εικόνα της Παναγιάς της Νεοδημοκράτισσας.

Η Παναγία έφαγε την σφαίρα και προστάτεψε τον Αντώνη Σαμαρά που κοιμόταν στο σπίτι του.

Η σφαίρα πέτυχε την Παναγία στο δόξα πατρί αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο Χριστός που Τον κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η εικόνα της Παναγίας δάκρυσε από τον πόνο, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως μάτωσε κιόλας, και χρειάστηκε να της γίνουν ράμματα.

Επίσης, ένας από τους φρουρούς του κτιρίου ισχυρίστηκε πως η εικόνα της Παναγίας έκλασε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε πως πρόκειται για θαύμα και τόνισε πως ο Αντώνης Σαμαράς –αφού τελειώσει με το ξεπούλημα της χώρας- θα επισκεφθεί την Τήνο και θα ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του ατόμου που πυροβόλησε κατά του κτιρίου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.