Λέλα, μπανάνα!

Μετά τις επιχειρήσεις στη Βίλλα Αμαλίας και τη Βίλλα Μαρία Κάλλας, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν επιχείρηση στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη που –για κάποιον ανεξήγητο λόγο- δεν είναι Βίλλα, αν και είναι ένα πολύ ωραίο αρχοντικό που, εδώ και δεκαετίες, έχει γίνει ρημαδιό.

Η Λέλα Καραγιάννη ήταν μια αναρχικιά της Κατοχής που αντιστάθηκε στους Γερμανούς και είχε κάνει την αντιναζιστική οργάνωση «Μπουμπουλίνα» αλλά οι Γερμανοί την συνέλαβαν, την βασάνισαν και την εκτέλεσαν, και καλά της έκαναν γιατί θα έπρεπε να συνεργαστεί μαζί τους όπως ο πατέρας του Χριστοφοράκου και διάφοροι άλλοι Έλληνες πατριώτες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί και, μετά την Κατοχή, ανταμείφθηκαν με αξιώματα και χρήματα, και έκαναν και παιδιά και εγγόνια που έχουν πιάσει σήμερα όλα τα πόστα αλλά, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κάποιοι μαλάκες που απορούν «ποιοι ήταν οι Έλληνες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί;».

Ο Νίκος Δένδιας και ο Σίμος Κεδίκογλου έκριναν πως η Λέλα Καραγιάννη είναι πολύ ύποπτη γιατί ήταν βίαιη με τους Γερμανούς κατακτητές και δεν καταδίκαζε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το κτίριο της κατάληψης Λέλας Καραγιάννη αλλά δεν βρήκαν άδεια μπουκάλια και σφεντόνες, ώστε να αποδείξουν πως εκεί μέσα ζουν αδίστακτοι τρομοκράτες που θέλουν να μας εξοντώσουν όλους.

Το γεγονός ότι στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη δεν βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας έβαλε σε υποψίες τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν αλκοτέστ στους καταληψίες και αποδείχτηκε πως είναι εντελώς ξενέρωτοι, οπότε τους άφησαν ελεύθερους.

(Η φωτογραφία με τα παιδάκια είναι μια από τις παράνομες δραστηριότητες που γίνονται μέσα στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη. Η αστυνομική επιχείρηση της κυβέρνησης κατά των καταλήψεων -που γίνεται μόνο για τηλεοπτικούς και επικοινωνιακούς λόγους- αποδεικνύει πως η κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων: ηλίθιοι.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.