Οργανοπαίχτες

Δότες οργάνων θα είναι όλοι οι Έλληνες σε 5 μήνες από τώρα, σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε επί κυβερνήσεως Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούνιο του 2011, όταν τα αστυνομικά όργανα -έξω από τη Βουλή- έκαναν επίθεση στα όργανά μας. Οι Έλληνες θα γίνουν αναγκαστικά δότες οργάνων επειδή δεν γουστάρουν να το κάνουν εθελοντικά, οπότε η μόνη λύση είναι να τους πάρεις τα όργανα με το ζόρι.


Βέβαια, το θετικό είναι πως η αφαίρεση οργάνων θα ισχύει για όλους τους Έλληνες, οπότε αυτό είναι ένα ακόμα βήμα για τη Δημοκρατία.

Ο μόνος τρόπος για να μη γίνει κάποιος δότης οργάνων είναι να το έχει δηλώσει από πριν στην αστυνομία ή σε συμβολαιογράφο αλλά η κυβέρνηση σκοπεύει να φορολογήσει όσους δεν δώσουν τα όργανά τους, με χαράτσι που θα πληρώνεται μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ και, αν δεν το πληρώσεις, θα σου αφαιρείται το συκώτι με σιδεροπρίονο.

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που αφαιρούν τα όργανά τους για να τα σώσουν, ενώ πολλοί τα πουλάνε μόνοι τους πριν τα πουλήσουν οι γιατροί.

Μέχρι σήμερα, υπήρχαν δωρητές οργάνων αλλά δεν ήταν αρκετοί αυτοί που είχαν διάθεση να χαρίσουν κάνα νεφρό, οπότε τώρα θα γεμίσουν τα ψυγεία των νοσοκομείων με νεφρά και θα μπορείς εσύ να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο με την αισθητική σου.

Παράλληλα, στο εξής, η αφαίρεση οργάνων δεν θα γίνεται από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων αλλά από νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές, ενώ αίτημα για το δικαίωμα να αφαιρούν κι αυτοί όργανα έχουν θέσει και οι χασάπηδες που επικαλούνται την εμπειρία τους και την ανάγκη για άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Η αναγκαστική αφαίρεση των οργάνων από όλους τους Έλληνες έχει προκαλέσει την αντίδραση της Εκκλησίας που υποστηρίζει πως τα όργανα πρέπει να μένουν στο ανθρώπινο σώμα για να τα φάνε τα σκουλήκια.

Η μετατροπή όλων των Ελλήνων σε δότες αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία και αναμένεται να καταστήσει την Ελλάδα πρώτη οργανοπαραγωγό χώρα στον κόσμο, ενώ με τις τεράστιες εξαγωγές οργάνων θα βγει από το τούνελ η ελληνική οικονομία και η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ με ένα νεφρό.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.