Ρευστότητα στην αγορά

Με ένα αισιόδοξο μήνυμα ξεκίνησε η νέα χρονιά για την χώρα μας, αφού το Mega πήρε τελικά δάνειο ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ. Αφού κατάφερε να πάρει δάνειο ένα χρεοκοπημένο τηλεοπτικό κανάλι που δεν έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας, αυτό σημαίνει πως η οικονομία της χώρας είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Μεγάλο ρόλο στη σύναψη του δανείου έπαιξε η συνεισφορά του Mega στο να καταλάβουν οι Έλληνες –με καθημερινή προπαγάνδα, εκβιασμούς και απειλές- πως το μνημόνιο είναι ο μόνος τρόπος για να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι οι ιδιοκτήτες του Mega από το πλιάτσικο σε χρυσωρυχεία και οτιδήποτε άλλο καταφέρουν να αρπάξουν.

Με τα χρήματα του δανείου, το Mega θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την περιφρούρηση των εγκαταστάσεών του γιατί υπάρχει ο φόβος πως κάποια μέρα θα ξυπνήσουν οι πολίτες, θα αντιληφθούν πως κάποιοι χρησιμοποιούν τζάμπα τις δημόσιες συχνότητες και θα μπουκάρουν με τα Καλάσνικοφ.

Παράλληλα, θα γίνουν και πλαστικές εγχειρίσεις προσώπου στην Όλγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη που έχουν γίνει σαν πατσαβούρες και προκαλούν τρόμο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.