Όταν δεν πάνε οι επενδυτές στην Ελλάδα, πάει η Ελλάδα στους επενδυτές

Στο Κατάρ βρίσκεται από σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, σε μια προσπάθεια να βρει επενδυτές για τη χώρα μας. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει την πληροφορία πως οι επενδυτές έχουν φωλιά κάπου στο Κατάρ και είναι αποφασισμένος να τους ξετρυπώσει, να τους συλλάβει και να τους φέρει στη χώρα μας.

Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να ακολουθήσει επιθετική πολιτική ως πλασιέ και, αφού διαπίστωσε πως η Ελλάδα δεν προσελκύει επενδυτές, πάει να τους φέρει αυτός με το ζόρι.

Ο πρωθυπουργός θα διαβεβαιώσει τους συνομιλητές του στο Κατάρ πως η Ελλάδα έχει αλλάξει εντελώς και, για να τους το αποδείξει, θα τους δείξει φωτογραφίες από τη Βίλλα Αμαλίας, την Βίλλα Μαρία Κάλλας και την κατάληψη Λέλας Καραγιάννη.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς θα δεσμευτεί προσωπικά στους επενδυτές πως θα επεμβαίνει ο ίδιος και θα λύνει κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίζουν, όπως ακριβώς κάνει από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα στην Ελλάδα αυτό το απίστευτο οικονομικό θαύμα.

Τον Αντώνη Σαμαρά συνοδεύουν στο ταξίδι του τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομήχανοι και επιχειρηματίες, που αναζητούν ένα καταφύγιο, στην περίπτωση που υπάρξει κοινωνική έκρηξη και κινδυνεύσουν να βρεθούν στη φυλακή.

Το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης προειδοποίησε τον Αντώνη Σαμαρά να μην κάνει το λάθος να αρχίσει να λέει και στους επίδοξους επενδυτές πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, γιατί αυτοί είναι μουσουλμάνοι και μπορεί να λακίσουν.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Ντόχα, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντήσει και τον Τζιμπρίλ Σισέ –που παίζει σε ομάδα του Κατάρ- και θα προσπαθήσει να τον πείσει να έρθει στον Παναθηναϊκό, μεταφέροντάς του πρόταση του προέδρου του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου.

Βέβαια, υπάρχει κίνδυνος να μπει σφήνα στη μεταγραφή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης που συνοδεύει τον Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ, για να δώσει κύρος και βάρος στην ελληνική αποστολή.

Ο κ. Μαρινάκης διατηρεί αδελφική φιλία με τον Σισέ από εκείνη την όμορφη και αξέχαστη βραδιά που του είπε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη «σε γάμησα».

Οι επενδυτές από το Κατάρ θα φτάσουν την Πέμπτη μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα τους επιφυλαχτεί υποδοχή ηρώων, ενώ θα ακολουθήσει μεγάλη γιορτή προς τιμή τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μετά το Κατάρ, ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί τη Ρωσία και την Κίνα για να βρει και άλλους επενδυτές που προσπαθούν να του ξεφύγουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.