Βαγγέλης Σταμούλιας


Λίγα λόγια για την “αυτοκτονία” του Βαγγέλη Σταμούλια.

Νιώθω πολύ άσχημα που η μόνη πράξη που μπορώ να κάνω προς το παρόν είναι να σου στείλω το βίντεο για να μαθευτεί το γεγονός από περισσότερους ανθρώπους. Θα πω τη φράση -κάνω ό,τι μπορώ- (έχω δημιουργήσει μια αντιφασιστική-αντιρατσιστική κίνηση στη Φ… και κάνουμε διάφορες δράσεις, δεν είναι και τόσο εύκολο σε μια τόσο συντηρητική κοινωνία), αλλά μέσα μου νιώθω ότι δεν κάνω αυτό που πραγματικά θέλω και μπορώ, απλά θέλω περισσότερους ανθρώπους “σαν εμένα” για να δώσω περισσότερα… Σε παρακαλώ πολύ κοινοποίησε το βίντεο να το δουν όσο γίνεται περισσότεροι.

(Αγαπητέ φίλε, θα έρθει η ημέρα που εκατομμύρια απαθείς και υπνωτισμένοι Έλληνες θα νιώσουν τύψεις. Αυτό θα συμβεί όταν θα συνειδητοποιήσουν πόσα είναι τα θύματα της οικονομικής κρίσης και της κρατικής καταστολής αλλά, κυρίως, της δικής τους ιδιωτείας και αδιαφορίας. Αλλά τότε θα είναι αργά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.