Η οργή του αθώου περιστεριού

Τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς από γκαζάκια σε σπίτια πέντε δημοσιογράφων. Ανάμεσά τους και το σπίτι του Γιώργου Οικονομέα στο Κολωνάκι – στο σπίτι μένουν τώρα τα παιδιά του. Στο βίντεο, με αφορμή τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο Γιώργος Οικονομέας κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ θέλουν να είναι αποδεκτοί και αγαπητοί.

Δηλαδή, θέλουν να δουλεύουν για τον Μπόμπολα και τον Βαρδινογιάννη, να λένε ό,τι συμφέρει τα αφεντικά τους, να αποκρύπτουν ό,τι δεν συμφέρει τα αφεντικά τους, να κάνουν προπαγάνδα, να στηρίζουν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της εκάστοτε κυβέρνησης, να επιτίθενται στους διαδηλωτές, να χαρακτηρίζουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδήλωσαν κατά των Μνημονίων ως “τρομοκράτες”, και στη συνέχεια να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους και να γνωρίζουν την αποθέωση από τους πολίτες επειδή είναι -τάχα μου- ελεύθεροι δημοσιογράφοι.

Δεν είστε ελεύθεροι δημοσιογράφοι. Να πάτε στον καθρέφτη να κοιταχτείτε.

Αυτοί οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν τους στοχοποίησε κανείς αλλά έχουν στοχοποιηθεί μόνοι τους.

Δεν στοχοποίησε κανείς τον Οικονομέα, μόνος του στοχοποιείται.

Όταν εργάζεσαι σε ένα κανάλι χωρίς νόμιμη άδεια, που έχει κάνει κατάληψη σε δημόσια συχνότητα, είσαι παράνομος κι εσύ.

Αν δεν θέλεις να είσαι παράνομος, παραιτήσου. Είναι τόσο απλό. Και σταμάτα να παίζεις το θύμα. Γίνεσαι ακόμα πιο γελοίος.


Αν ο κ. Οικονομέας θέλει να αποδώσει σε κάποιον ευθύνες, θα πρέπει να ξεκινήσει από τον συμπαρουσιαστή του, Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος πριν από δυο ημέρες -νομίζοντας πως είναι κλειστά τα μικρόφωνα- χαρακτήρισε τους αντεξουσιαστές που προσπάθησαν να καταλάβουν τη Βίλλα Αμαλίας “μαλακισμένα”.

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

(Πριν από τρία χρόνια, έγραφα: “Η φάτσα σου θα σ’ ακολουθεί”)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.