Ισλανδία αγάπη μου!

Λοιπόν, το σκέφτηκα μια ολόκληρη εβδομάδα και λέω να μεταναστεύσω στην Ισλανδία. Αφού δεν μπορούν οι Έλληνες να κάνουν ούτε τα αυτονόητα για μια δημοκρατία -όπως έκαναν οι Ισλανδοί-, καλύτερα να πάω να ζήσω στην Ισλανδία. Προτιμάω μια χώρα που εκλέγει μια λεσβία πρωθυπουργό από μια χώρα που εκλέγει πουτάνες για πρωθυπουργούς.

Ξέρω από τα στατιστικά του μπλογκ πως υπάρχουν φίλοι που διαβάζουν από την Ισλανδία. Έχω λάβει και μέιλ στο παρελθόν.

Θα παρακαλούσα τους καλούς φίλους που μένουν στην Ισλανδία, αν μπορούν, να μου στείλουν ένα μέιλ, για να τους ρωτήσω μερικά πράγματα.

Για παράδειγμα, πόσο θα μου κοστίσει η διαμονή για δυο άτομα για έναν τουλάχιστον χρόνο στην Ισλανδία, πόσο κοστίζει να νοικιάσεις ένα μικρό σπίτι κοντά στο κέντρο του Ρέικιαβικ, αν είναι εύκολο για έναν πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να πάρει την ισλανδική υπηκοότητα και διάφορα τέτοια θέματα.

Ευχαριστώ πολύ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.