Ο Στουρνάρας δέχτηκε σφαίρα

Σύμφωνα με ακροδεξιό σάιτ που χρηματοδοτείται από τη Νέα Δημοκρατία, άγνωστοι έστειλαν πριν από λίγες ημέρες στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έναν φάκελο που περιείχε μια σφαίρα και ένα σημείωμα με απειλές για τη ζωή του.Η Αστυνομία δεν ξέρει προς τα πού να κατευθύνει τις έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα της σφαίρας, αφού ύποπτοι είναι μερικά εκατομμύρια Έλληνες.

Ο λαοφιλής Γιάννης Στουρνάρας εμφανίζεται προβληματισμένος και δήλωσε: «Αρχικά, πίστεψα πως η σφαίρα ήταν στικάκι με ονόματα διάσημων φοροφυγάδων όπως αυτοί που υποτίθεται πως κυνηγάω. Αν, εκτός από την σφαίρα, μου είχαν στείλει και ένα όπλο, θα αυτοκτονούσα.».

Σύμφωνα με άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η σφαίρα και το σημείωμα με τις απειλές σε βάρος του Γιάννη Στουρνάρα αποτελούν εφεύρεση του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης, για να αποσπάσουν την προσοχή από τον θόρυβο που έχουν προκαλέσει τα βασανιστήρια τα οποία υπέστησαν από τους αστυνομικούς οι τέσσερις συλληφθέντες αναρχικοί.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.