Σώθηκε ο Βλαστός!

Απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο σημειώθηκε το απόγευμα από τις φυλακές Τρικάλων. Αρχικά, οι φρουροί των φυλακών πίστεψαν πως επιστρέφει στις φυλακές ο Βασίλης Παλαιοκώστας επειδή η ζωή στην ελληνική κοινωνία είναι πολύ σκληρή και δεν μπορεί να την αντέξει με τίποτα.Οι φρουροί ήταν σχεδόν βέβαιοι πως στο ελικόπτερο επιβαίνει ο Βασίλης Παλαιοκώστας επειδή σε αυτόν αρέσουν οι βόλτες με τα ελικόπτερα τα γλυκά απογεύματα της Κυριακής.

Στη συνέχεια, όμως, οι φρουροί διαπίστωσαν πως το ελικόπτερο είχε έρθει για να πάρει τον Παναγιώτη Βλαστό –ο οποίος δεν ξέρει πόσο άγρια είναι τα πράγματα έξω από τις φυλακές και θέλει να αποδράσει-, οπότε άνοιξαν πυρ κατά των επιβαινόντων στο ελικόπτερο για να μην αποδράσει ο Βλαστός και κινδυνεύσει ελεύθερος.

Έπεσαν εκατοντάδες πυροβολισμοί –ανάμεσα στους φρουρούς και τους επιβάτες του ελικοπτέρου- αλλά σχεδόν όλοι πήγαν στο ΓΚ. Δηλαδή στον Γάμο του Καραγκιόζη.

Τελικά, μια άτυχη μπεκάτσα έφαγε μια αδέσποτη σφαίρα και, πέφτοντας, χτύπησε πάνω στον έλικα, με αποτέλεσμα ο πιλότος να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ελικοπτέρου αλλά είναι ολοφάνερο πως έχει γίνει Photoshop και το ελικόπτερο έχει φάει πολύ ξύλο.

Απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο σημειώθηκε το απόγευμα και στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ένα ελικόπτερο προσέγγισε τις φυλακές Κορυδαλλού για να παραλάβει τον Λάκη Γαβαλά αλλά ο Λάκης Γαβαλάς αρνήθηκε να αποδράσει επειδή το ελικόπτερο δεν ήταν πολυτελείας και δεν είχε γαλλική σαμπάνια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.