“Το άδειο μας πρόσωπο η Κύπρος το πληρώνει”

Ο Νίκος Αναστασιάδης του ΔΗΣΥ εν ο νικητής του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρον. Ο Γιώργος ο Λιλλήκας επήρεν τον πούλον τζιαι ο Αναστασιάδης θα αναμετρηθεί την επόμενην Κυριακήν με τον Σταύρον Μαλά που εν υποψήφιος του ΑΚΕΛ τζιαι εν κομμουνιστής με γραβάτα.


Η Κύπρος εν έχει έναν Αλέξην Τσίπραν –όπως οι πουστοκαλαμαράες- αμμά ούτε έναν ΣΥΡΙΖΑΝ, άμπα τζιαι καταφέρουν να την εσώσουν που την χρεοκοπίαν, την Τρόικαν τζιαι τις Κυπραίες τραγουδίστριες.

Οι Κυπραίοι εν σε ακόμα χειρότερην μοίραν που τους καλαμαράες, αφού εν υπάρχει στην Κύπρον ούτε ένας υποψήφιος για την Προεδρίαν που να είναι ενάντια στο Μνημόνιον που εμείς οι Κυπραίοι το λέμε Μνημονούιν.

Ο Αναστασιάδης έχει αυτήν την σκατόφατσαν – βάφει τζιαι τα μαλλιά του η πατσιαούρα- τζιαι εν πολλά ασυγχώμπατος που εν του δείχνω καμίαν εμπιστοσύνην γιατί εν έτοιμος να τα παραδώσει ούλλα.

Πιστεύκω που οι Κυπραίοι εν πρέπει να ψηφίσουν τον πεζεβέγκη τον Αναστασιάδην που εν πολλά φανατικός υπέρ του σχεδίου Ανάν, αμμά τζιαι ποιον να ψηφίσουν οι καψεροί; Anyway!

Ο ένας με τον Γρίβα
ο άλλος με τον Στάλιν
στο τέλος θα ‘ναι η Κύπρος
που θα πληρώσει πάλιν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.