Έτοιμο το βιβλίο του Μητσοτάκη

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι έτοιμο το βιβλίο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα πεπραγμένα της κυβερνήσεώς από το 1990 έως το 1993. Ο Μητσοτάκης κυβέρνησε τρία χρόνια την Ελλάδα και χρειάστηκε άλλα είκοσι για να γράψει όλα τα τεράστια επιτεύγματα αυτών των τριών χρόνων.

Το βιβλίο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα έχει τον τίτλο «Μπροστά από την εποχή της: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», αν και ο αρχικός τίτλος ήταν «Ο Σκατόψυχος».

Στο βιβλίο του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφέρει πως αν η κυβέρνησή του δεν είχε πέσει, η Ελλάδα δεν θα έμπαινε ποτέ στο ΔΝΤ αλλά θα πήγαινε κατευθείαν στην κόλαση.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς τον έριξε το 1993 επειδή ήθελε να γίνει πρωθυπουργός το 2012.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κάνει και την αυτοκριτική του και γράφει στο βιβλίο πως ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, αν και παραδέχεται πως μόνο ένας λαός σαν τους Έλληνες θα μπορούσε να κάνει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη.

Το βιβλίο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κυκλοφορεί τώρα για να επαινέσει μόνος του τον εαυτό του, αφού ο Μητσοτάκης ξέρει πως, μόλις τα τινάξει, θα χορεύουν όλοι μάμπο πάνω στον τάφο του. Χιώτης μάμπο!

Από δω και πέρα, οι μόνες χαρές που θα παίρνουν οι Έλληνες θα είναι από τους θανάτους αυτών που ψήφιζαν τόσα χρόνια σαν τα ζώα.

Θα πεθαίνει, για παράδειγμα, ο Πάγκαλος και θα ξεχύνονται όλοι στους δρόμους και στις γειτονιές και θα κερνάνε ρακές και μεζέδες, και θα τραγουδάνε μέχρι τα ξημερώματα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.