Μια ακόμα καθημερινή ιστορία

Δεν στέγνωσε ακόμα το αίμα των δολοφονημένων φοιτητών από την χούντα που μας κυβερνά και η ΔΕΗ δεν ξεχνά να δείχνει καθημερινά το ανάλγητο πρόσωπό της… Έκοψε το ρεύμα σε φοιτητή στην Λαμία για 200 ευρώ…

Οι φωνές της μάνας ακούστηκαν σε όλη την Ακτή Δυμαίων στην ΔΕΗ της Πάτρας γιατί οι υπάλληλοι δεν δέχονταν τα 100 ευρώ που κατάφερε να μαζέψει αλλά της ζητούσαν να εξοφλήσει ολόκληρο το ποσό και επιπλέον να εξοφλήσει το χαράτσι για να συνδέσουν πάλι το ρεύμα…

Το χειρότερο δεν είναι οι μισάνθρωποι που μας κυβερνούν το χειρότερο είναι ότι ξεχάσαμε να είμαστε άνθρωποι…

Πόσο αίμα θα δούμε να τρέχει ακόμα για να καταλάβουμε ότι είναι το δικό μας;;;

Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη σήμερα σε δικό μου άτομο! Αν θέλεις, δημοσίευσέ το.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(Αγαπητέ φίλε, είναι ολοφάνερο πως η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δεν ενδιαφέρεται. Ίσως, αν δει νεκρούς από πείνα στους δρόμους, να την απασχολήσει κάπως το θέμα. Όχι ανθρωπιστικά αλλά για τον κίνδυνο επιδημίας και τον φόβο μην κολλήσουν καμιά αρρώστια οι ίδιοι. Υποθέτω πως μέχρι τότε έχουμε λίγο καιρό ακόμα.)

(Αρκετοί φίλοι αναγνώστες μου έγραψαν για τους δυο νεκρούς φοιτητές στη Λάρισα και μου έστειλαν φωτογραφίες από συγκεντρώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας. Συγγνώμη που δεν τα ανεβάζω στο μπλογκ. Νομίζω πως δεν έχει κανένα νόημα, αφού οι πάντες γνωρίζουν. Η αδιαφορία των Ελλήνων έχει φτάσει στον ουρανό. Έγραψα μια φορά για το θέμα: “Η βία της αδιαφορίας”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.