Τα Καλάσνικοφ είναι μονόδρομος

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο υπουργός Προστασίας της Ολιγαρχίας, Νίκος Δένδιας, ότι η χώρα είναι γεμάτη Καλάσνικοφ. Ο Νίκος Δένδιας επικαλέστηκε, ως δικαιολογία, τα ατελείωτα σύνορα της χώρας και όλοι έμειναν στην αρλούμπα του ότι “η ακτογραμμή της Ελλάδας είναι ίση με την ακτογραμμή της Αφρικής”. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη Καλάσνικοφ επειδή τα Καλάσνικοφ είναι η πιο σίγουρη επένδυση.

Οι Έλληνες αγοράζουν μαζικά Καλάσνικοφ επειδή η ευρωζώνη διαλύεται, το Χρηματιστήριο πάει κατά διαόλου και οι Τράπεζες δεν μπορούν πια να εγγυηθούν ούτε τις καταθέσεις των πολιτών.

Τώρα που το μέλλον διαγράφεται πιο αβέβαιο από ποτέ, τα Καλάσνικοφ είναι μονόδρομος για τους Έλληνες, αφού αφενός τους προστατεύουν και αφετέρου θα τα πουλήσουν σε πολύ υψηλή τιμή, μόλις επέλθει το χάος και τα Καλάσνικοφ γίνουν περιζήτητα.

Η καλύτερη επένδυση είναι τα χρυσά Καλάσνικοφ, αφού συνδυάζουν το χρυσό με την προστασία.

Εγώ αγόρασα 4 χρυσά Καλάσνικοφ και αντιμετωπίζω το μέλλον με αισιοδοξία.

Πήρα κι ένα ασημένιο Καλάσνικοφ για το βαφτιστήρι μου. Πάσχα έρχεται.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.