Το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βενιζέλος φυλακή

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αφού ήταν το πρώτο συνέδριο στο οποίο ήταν παρόντες όλοι οι ψηφοφόροι του κόμματος που σχεδόν γέμισαν το Ειρήνης και Φιλίας. Το επόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μάλλον θα γίνει στη φυλακή ή στην κόλαση.Οι τελευταίοι πελάτες του ΠΑΣΟΚ αποθέωσαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ κοιτούσαν συνέχεια με αγωνία προς την είσοδο, με την ελπίδα να μπει ο Ανδρέας Παπανδρέου και να φέρει την Αλλαγή, τον Γιασέρ Αραφάτ και τις σακούλες με τα λεφτά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε επίθεση στην Τρόικα και τον ΣΥΡΙΖΑ που συνεργάστηκαν άψογα επί δεκαετίες και οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.

Παράλληλα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απηύθυνε νέα πρόσκληση στη ΔΗΜΑΡ για σύμπραξη στις εκλογές, ώστε να μην πάει μόνο αυτός στον Κορυδαλλό αλλά και ο Φώτης Κουβέλης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ γιατί είναι όλοι διεφθαρμένοι και είναι κρίμα να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ σαν τα μούτρα τους.

Σε πολύ έντονους τόνους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε πως όσοι προτείνουν να πάρει το ΠΑΣΟΚ αποστάσεις από την κυβέρνηση ξεχνούν πως αυτό θα μετέτρεπε το ΠΑΣΟΚ σε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε είναι προτιμότερο να είναι ουρά της Νέας Δημοκρατίας, γιατί ο Αντώνης Σαμαράς του έχει υποσχεθεί πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην πάει στη φυλακή.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξήγησε στους συμμορίτες του ΠΑΣΟΚ πως έφτιαξε πολύ ωραία τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών και Βενιζέλου –ώστε να την βγάζει πάντα καθαρή- αλλά ένιωσε έκπληξη από τη σύλληψη Λαυρεντιάδη τον οποίο είχε φροντίσει να χρηματοδοτήσει με δικά μας χρήματα και ευτυχώς που είχε φροντίσει να προσθέσει ένα άρθρο που πάλι βγάζει αθώο τον ίδιο.

Σε συνέντευξή του στο Βηmagazino, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως, αν είχε κερδίσει αυτός τις εσωκομματικές εκλογές του 2007, θα είχε αλλάξει την Ιστορία της χώρας αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

(Αυτοί οι ανόητοι που ακόμα χειροκροτούν και αγκαλιάζουν τον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου δεν ξέρουν πως υπάρχουν κάμερες που τους καταγράφουν;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.