Αντώνη, γερά!

Αναβλήθηκε για σήμερα το απόγευμα η συνάντηση του πρωθυπουργού με την Τρόικα. Σύμφωνα με πηγές από το Μαξίμου και τη Συγγρού, τα στελέχη της Τρόικας φοβήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον Αντώνη Σαμαρά που έχει πάρει ανάποδες και είναι έτοιμος να συγκρουστεί μέχρι τέλους.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει επηρεαστεί από το εξώφυλλο του Unfollow –που τον δείχνει όπως πραγματικά είναι- και είναι αποφασισμένος να διαψεύσει όλους όσοι τον θεωρούν κότα λειράτη και να κάνει τα στελέχη της Τρόικας μαύρα στο ξύλο.

Οι τροϊκανοί ζητούν να υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς και τον Αντώνη Σαμαρά ένα αλεξίσφαιρο τζάμι, ώστε να μην τους πλακώσει στα μπουνίδια.

Αν τα στελέχη της Τρόικας δεν δεχτούν όλα όσα θα τους υποδείξει ο Αντώνης Σαμαράς, θα την πληρώσουν οι Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί στη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη.

Ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζεται αποφασισμένος να πάει στις Βρυξέλλες και να πει στην Άνγκελα Μέρκελ πως η Ελλάδα δεν είναι η ζητιάνα που όλοι βλέπουν τα τελευταία χρόνια αλλά η χώρα πάνω στην οποία βασίζεται όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αν η Άνγκελα Μέρκελ δεν υποκύψει στο μεγαλείο, την πυγμή και την ανωτερότητα του Αντώνη Σαμαρά, ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να την φτύσει κατάμουτρα, να αρνηθεί τη δόση και να οδηγήσει την Ελλάδα έξω από την ευρωζώνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Τσάμπιονς Λιγκ.

(Εσείς, καλού-κακού, ξεκινήστε να κάνετε προμήθειες για μερικούς μήνες, σηκώστε και όποιο ποσό σας έχει απομείνει στην τράπεζα, γιατί κάποτε και τα ψέματα τελειώνουν.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.