Αντζελινολάτρες και Αντζελινοκλάστες

Η Αντζελίνα Τζολί, με άρθρο της στους New York Times, αποκάλυψε πως έκανε διπλή μαστεκτομή επειδή έφερε ένα ελαττωματικό γονίδιο που αυξάνει πολύ τις πιθανότητες μια γυναίκα να αναπτύξει καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Αυτό που ακολούθησε στην Ελλάδα είναι απίστευτο.


Μέχρι πολύ πρόσφατα, στην Ελλάδα, όταν κάποιος άνθρωπος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, του ευχόσουν να γίνει καλά και έληγε το θέμα. Εκτός αν ήταν κάνα κάθαρμα, οπότε έλεγες “κακό ψόφο να ‘χεις”.

Είναι ολοφάνερο πως, μετά την χρεοκοπία της χώρας μας, υπάρχει πολύ μίσος και μεγάλη πόλωση. Όλοι έχουν τα νεύρα τους. Και δεν ξέρουν πού να ξεσπάσουν.

Αλλά, ειλικρινά, δεν περίμενα ποτέ πως θα δημιουργηθούν δυο στρατόπεδα στην Ελλάδα, εξαιτίας του στήθους της Αντζελίνα Τζολί.

Ως και το ΠΑΜΕ έβγαλε ανακοίνωση.

Υποθέτω πως ο νέος εθνικός διχασμός θα γίνει για τα σιδεράκια του Τομ Κρουζ και την πιτυρίδα της Μέριλ Στριπ.

Επειδή δεν θέλω κάποιος να πιστεύει πως δεν παίρνω θέση στο θέμα της Αντζελίνα Τζολί, δηλώνω ξεκάθαρα πως εγώ είμαι με την Μόνικα Μπελούτσι. Μέχρι τον θάνατο.

Αντζελίνα, σιδερένια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.