Θα σε διορίσω!

Αυτό το βίντεο με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη και τον βουλευτή τον Ανεξάρτητων Ελλήνων Σπύρο Γαληνό –από την προεκλογική περίοδο του Ιουνίου 2012 – είναι καταπληκτικό και δείχνει τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ελληνική κοινωνία.

Παλιότερα, όταν ένας άνδρας ήθελε να προσβάλει πολύ έναν άλλο άνδρα, του έλεγε «σου πήδησα τη γυναίκα» ή «θα σου πηδήσω την γυναίκα».

Τώρα ο κ. Σηφουνάκης λέει στον κ. Γαληνό «Διόρισα τη γυναίκα σου, ρε!» και ο κ. Γαληνός απαντάει «Και μπράβο σου, λοιπόν;».

Προφανώς, το «θα πηδήσω την γυναίκα σου» έχει γίνει «θα διορίσω την γυναίκα σου».

Άμα θέλεις να το τραβήξεις πολύ και να τον εξευτελίσεις εντελώς τον άλλον, μπορείς να του πεις «Διόρισα την γυναίκα σου, τώρα θα διορίσω και την κόρη σου!».

Σε ακραίες περιπτώσεις, όταν έχεις αποφασίσεις να παίξεις ξύλο, μπορείς να του πεις «Θα διορίσω κι εσένα!».

Και μετά, μπορείς να λες στους φίλους σου “τον διόρισα τον καριόλη!”.

(Συγχαρητήρια στο σοφό λαό της Λέσβου για τις επιλογές του. Μετά απορείτε που σας “διορίζουν”.)

(Μια και βλέπουμε παλιότερα βίντεο, αξίζει τον κόπο να ψάξει κάποιος να βρει ένα βίντεο ιδιωτικού καναλιού στο οποίο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης –είμαι 99% βέβαιος πως ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης- κοντραρίζεται με κάποιον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αναφέρεται σε «δικούς μας δικαστές» και «δικούς σας δικαστές». Αν το βρει κάποιος φίλος, ας το στείλει. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.