Κλέφτες και Αρματολοί τα όπλα έξω απ’ τη Βουλή

Δεν θα μπορούν να οπλοφορούν οι βουλευτές μέσα στη Βουλή, οπότε τώρα θα έχουν μια ακόμα δικαιολογία για να μην πατάνε ποτέ το πόδι τους στο κοινοβούλιο, αφού θα αισθάνονται ανυπεράσπιστοι. Με απόφαση του προέδρου της Βουλής, οι βουλευτές θα είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν τα όπλα τους στους οπλοβαστούς που θα βρίσκονται στην είσοδο της Βουλής, αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη να τους αφαιρούνται μόνο οι σφαίρες.

Η απόφαση να μην οπλοφορούν οι βουλευτές στη Βουλή πάρθηκε γιατί υπήρχε ο κίνδυνος οι αρματολοί βουλευτές να πυροβολήσουν τους κλέφτες βουλευτές.

Χτες οι βουλευτές πέρασαν από μαγνητική πύλη και άρχισαν να βαράνε οι συναγερμοί, αφού ήταν όλοι φορτωμένοι με μπαζούκας.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέδωσαν τα όπλα τους στην είσοδο αλλά κράτησαν τα στιλέτα, τους σιδερολοστούς, τα καδρόνια και τις σιδερογροθιές που έχουν συναισθηματική αξία γι’ αυτούς επειδή τους τα έχουν χαρίσει οι μαμάδες τους.

Οπωσδήποτε, η απαγόρευση των όπλων στη Βουλή θα δώσει άλλο τόνο στις συνεδριάσεις, αφού είναι αλλιώς να ξέρεις πως αυτοί που σε ακούνε είναι άοπλοι κι αλλιώς να ξέρεις πως μπορεί να φρικάρουν με τις μαλακίες σου και να σου τινάξουν τα μυαλά στον αέρα.

Κάποιοι βουλευτές θεωρούν αντιδημοκρατικό μέτρο την απαγόρευση της οπλοφορίας μέσα στη Βουλή -και ζητούν να επιτραπεί ξανά αλλά οι βουλευτές να φοράνε κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα-, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούν να επιτραπούν μέσα στη Βουλή τα όπλα του paintball και οι βουλευτές να πετάνε μπογιά στους άλλους βουλευτές, για να αποκτήσει χρώμα το κοινοβούλιο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.