Μην αγοράζετε τα Νέα και το Βήμα

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, οι άγιες ημέρες πέρασαν αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε όλοι μια καλή πράξη. Μια καλή πράξη είναι να κλείσουμε τα Νέα και το Βήμα.

Όλοι γνωρίζετε την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΔΟΛ.

Το κραταιό εκδοτικό συγκρότημα του παρελθόντος -που οι εφημερίδες του ήταν οι εφημερίδες της κάθε κυβέρνησης και δεν σταμάτησαν να εκδίδονται ούτε επί χούντας- παραπαίει.

Οι κυκλοφορίες των Νέων και του Βήματος πάνε κατά διαόλου.

Είναι κρίμα τα Νέα και το Βήμα που τα διαβάζαμε για να ξέρουμε τι γραμμή θέλει να περάσει η εκάστοτε κυβέρνηση να έχουν φτάσει σε αυτό το χάλι και να μην επηρεάζουν πια ούτε τον αδύναμο Αντώνη Σαμαρά.

Γι’ αυτό, σας ζητάω να μην αγοράζετε τα Νέα και το Βήμα.

Κι επειδή εσείς αποκλείεται να διαβάζετε τα Νέα ή το Βήμα -γιατί αυτές είναι γεροντικές συνήθειες κι εσείς είστε μοντέρνοι και hipster -, σας ζητώ να πείτε στους γονείς σας και στους παππούδες σας να μην αγοράζουν τα Νέα και το Βήμα.

Να μην αγοράζει κανείς Νέα και Βήμα.

Βοηθήστε τα Νέα και το Βήμα να κλείσουν αξιοπρεπώς.

Μάλλον το κλείσιμό τους θα είναι και το μόνο αξιοπρεπές πράγμα που τους έχει συμβεί.

(Πολλοί φίλοι αναγνώστες μου έγραψαν το τελευταίο διάστημα για να με ρωτήσουν τι μπορούν να κάνουν για μένα. Αυτό που γράφω στο κείμενο. Διαδώστε το παντού. Σας ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.