Οικογένεια

Διαβάζω την είδηση για τον πατέρα από την Πάτρα που βίαζε τον γιο του και τις δυο κόρες του, ενώ έβαζε τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του, για να τον βλέπει. Δεν με σοκάρει καθόλου αυτή η είδηση γιατί ξέρω καλά σε ποια κοινωνία ζω και δεν περιμένω να την ανακαλύψω από το αστυνομικό δελτίο.

Η πρώτη φορά που άκουσα μια κοπέλα να μου εξομολογείται πως την βιάζει ο πατέρας της ήταν όταν ήμουν 17-18 χρονών. Και η κοπέλα δεν ζούσε στην επαρχία. Ζούσε στο κέντρο της Αθήνας.

Η υπόθεση δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, αν και μια ομάδα ανθρώπων προσπάθησε για το αντίθετο. Η κοπέλα φοβόταν. Και τον πατέρα της και την κοινωνία.

Βέβαια, ο πατέρας της έφαγε πολύ ξύλο. Ποτέ δεν έμαθε ποιοι τον έκαναν μαύρο στο ξύλο και ποτέ δεν πήγε στην Αστυνομία. Επίσης, συμμορφώθηκε.

Στα χρόνια που πέρασαν, εντυπωσιάστηκα από τον αριθμό των ανθρώπων που μου εξομολογήθηκαν πως τους είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά οι γονείς τους.

Εντάξει, δεν είναι και ο κανόνας αλλά δεν είναι και κάτι τόσο σπάνιο, όπως θέλουν να πιστεύουν οι περισσότεροι.

Διαβάζω πως ο πατέρας από την Πάτρα είπε στον εισαγγελέα ότι έβαζε τον γιο του να βιάζει τη μάνα του, για να τον κάνει άντρα.

Αν τον έβαζε να σκοτώσει τον ίδιο και μετά να πηδήξει τη μάνα του, θα τον έκανε Οιδίποδα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.