Συνάντηση Σαμαρά – Τζολί

Θα πραγματοποιηθεί τελικά το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ, αν και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει ελεύθερο χρόνο για να τον συναντήσει.

Το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ κρίνεται επιβεβλημένο, μετά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Όλιβερ Στόουν και τα εγκωμιαστικά σχόλια του διάσημου Αμερικανού σκηνοθέτη για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντήσει στις ΗΠΑ την Αντζελίνα Τζολί.

Η συνάντηση δεν ήταν δύσκολο να κλειστεί, αφού η Αντζελίνα Τζολί γνωρίζει τον Αντώνη Σαμαρά· την πήγαιναν οι γονείς της, όταν ήταν μικρή στην διάσημη πιτσαρία που είχε ανοίξει ο Σαμαράς στις ΗΠΑ, κι αυτός την μπούκωνε με πίτσες και μακαρονάδες.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι το πιο καυτό όνομα της επικαιρότητας, και μια εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στο πλευρό της θα τον απογειώσει πολιτικά και θα εκτοξεύσει τη δημοτικότητά του στα ύψη.

Σαμαράς και Τζολί θα ανταλλάξουν απόψεις για την κρίση στην ευρωζώνη, το Κυπριακό και τον εμφύλιο στη Συρία αλλά θα περάσουν και σε πιο καθημερινά θέματα, όπως το μακιγιάζ για την παραλία και η αποτρίχωση Brazilian.

Οι άνθρωποι του Αντώνη Σαμαρά προσπαθούν να πείσουν την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να καλέσουν στο σπίτι τους τον Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγό του για φαγητό, ώστε να προσποιηθεί ο Σαμαράς τον υπηρέτη και να καταφέρει να φωτογραφηθεί με τον Ομπάμα την ώρα που θα του σερβίρει το ρολό κιμά με μανιτάρια και μπέικον.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.