Σώπα όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες

Κακός χαμός γίνεται με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, γιατί η ανάπτυξη έφερε και ρατσισμό. Πιο καλά ήμασταν παλιά που δεν είχαμε τόση ανάπτυξη αλλά ήμασταν όλοι αντιρατσιστές και περπατούσαμε αγκαλιασμένοι Έλληνες και ξένοι στους δρόμους, τραγουδώντας Μπόμπ Μάρλεϊ.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν το θέλει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο γιατί δεν μπορείς από τη μία να κατηγορείς με ουρλιαχτά το αστείο του Ζίζεκ για τα γκουλάγκ και από την άλλη να έχεις στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών. Υπάρχει κίνδυνος να σε συλλάβουν κι εσένα Αντώνη.

Το περιβάλλον του πρωθυπουργού διαρρέει πως φοβάται ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα ενισχύσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή ως μοναδικό αντισυστημικό παίκτη –όλοι ξέρουμε πόσο αντισυστημική είναι η Χρυσή Αυγή- αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Σαμαράς δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αφού τους χρειάζεται για το νέο κόμμα που ετοιμάζει και θα περιλαμβάνει προσωπικότητες όπως ο χουντικός Μάκης Βορίδης –«χουντικό» χαρακτήρισε τον Βορίδη ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας-, αλλά και ρετουσαρισμένους νεοναζιστές που θα βαφτιστούν δεξιοί δημοκράτες.

Από την άλλη, πρέπει να είσαι κάπως αφελής για να πιστεύεις πως ο ρατσισμός θα χτυπηθεί με ένα νομοσχέδιο. Αυτό είναι σαν αυτό που λέει –ή τουλάχιστον έλεγε- ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα καταργήσει το Μνημόνιο, την φτώχεια, την ανεργία, την πείνα, την κλιματική αλλαγή, την μοναξιά και το κεράτωμα με ένα μόνο νομοσχέδιο.

Ευτυχώς, υπάρχουν στη χώρα μας λογικοί άνθρωποι, όπως ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος που αντιτίθεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο γιατί «θα φιμώσει την ελευθερία της σκέψεως και του λόγου» που τόσο προωθεί η Εκκλησία με τα Ευαγγέλια και το Κατηχητικό.

Από σήμερα –και για τρεις ημέρες- οι καμπάνες στους ναούς της Αιγιάλειας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά, ενώ μετά θα χτυπάνε χαρμόσυνα για τρεις ώρες, ώστε να φτάσει παντού το μήνυμα της Αναστάσεως του Θεανθρώπου.

Ο κ. Αμβρόσιος ανέφερε πως με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο γυμνισμός θα είναι ελεύθερος, η ομοφυλοφιλία η πορνεία και άλλες διαστροφές θα κυριαρχήσουν και θα παρασύρουν τους νέους στα ναρκωτικά, αλλά αυτό ήδη συμβαίνει, αφού σε κάθε γωνιά υπάρχουν ξεβράκωτοι πούστηδες και πουτάνες που θέλουν να σου καρφώσουν στο μπράτσο μια ένεση με ηρωίνη.

Αν και συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Αμβρόσιο, νομίζω πως ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πρέπει να ζητήσει δημοψήφισμα για να αποφασίσουν οι πολίτες αν θέλουν να αναγράφεται στην ταυτότητά τους πως είναι ρατσιστές.

Εγώ θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητά μου πως είμαι ρατσιστής.

Βέβαια, είμαι ρατσιστής μόνο με τους Έλληνες και με τους ηλίθιους.

Και θέλω να το γράφει και στην ταυτότητά μου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.