Το ΠΑΣΟΚ ξανά στον δρόμο

Στον δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί το ΠΑΣΟΚ, αφού χρωστάει πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ σε νοίκια για τα γραφεία της Ιπποκράτους. Οι πασόκοι έφαγαν τόσα χρήματα που θα μπορούσαν να έχουν αγοράσει όλα τα κτίρια της Αθήνας αλλά ένα κτίριο για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δεν ήξεραν να αγοράσουν.

Εκτός από την έξωση που έκανε στο ΠΑΣΟΚ ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, έκανε και κατάσχεση, οπότε οι εναπομείναντες πασόκοι μπορούν να δηλώσουν πως αποχωρούν από την πολιτική, ακριβώς όπως μπήκαν: ξεβράκωτοι.

Για το μικρό διάστημα που θα υπάρχει ακόμα το ΠΑΣΟΚ ως τίτλος, υπάρχει η σκέψη τα γραφεία του κόμματος να μεταφερθούν στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ υπάρχει και η πρόταση το ΠΑΣΟΚ να στεγαστεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά το ΠΑΣΟΚ να στεγαστεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού αλλά ο Σαμαράς αρνήθηκε αφενός επειδή δεν ξέρει πού αλλού χρωστάει το ΠΑΣΟΚ –και φοβάται μήπως του κατασχέσουν και τα δικά του γραφεία-, και αφετέρου επειδή πιστεύει πως ο Βενιζέλος θέλει να ρίξει έξω τη Νέα Δημοκρατία, παραγγέλνοντας πίτσες.

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχουν μεταφερθεί εδώ και καιρό στη φυλακή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.