Αδέσποτες Σκύλες – ΕΡΤ

Χτες το απόγευμα, καθώς κοιτούσα το Λιβυκό πέλαγος και έπινα το τρίτο Kir Royal, νοστάλγησα τις διαδηλώσεις και τους λαϊκούς αγώνες, οπότε μπήκα στο ελικόπτερό μου, πέταξα πάνω από το Αιγαίο και προσγειώθηκα στην ταράτσα της ΕΡΤ.

Στο προαύλιο της ΕΡΤ, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, συνάντησα όλα τα φιλαράκια μου. Αναρχοάπλυτους, αναρχοκαθαρούς, Ανταρσύες, Συριζαίους, Κουκουέδες, παλαιοπασόκους και όλο τον ανθό της ελληνικής κοινωνίας. Πολύ χάρηκα που τους είδα.

Ένιωσα ιδιαίτερη συγκίνηση, όταν οι Αδέσποτες Σκύλες -που είναι μια χαρά κοπέλες- παρουσίασαν στο πρόγραμμά τους ένα δικό μου κείμενο.

Πριν από μερικούς μήνες, οι Αδέσποτες Σκύλες με είχαν ενημερώσει πως παίζουν ένα κείμενό μου και με είχαν καλέσει στις παραστάσεις τους αλλά είμαι και πολύ γαϊδούρι, οπότε δεν πήγα.

Ευτυχώς που έκλεισε ο Σαμαράς την ΕΡΤ και μπόρεσα να τις δω να το παίζουν. Μπράβο κορίτσια! Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

(Επειδή ο Σπύρος Γραμμένος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν έβαλαν γλώσσα μέσα, ο ήχος δεν ακούγεται και πολύ καλά. Το κείμενο που λένε οι Αδέσποτες Σκύλες είναι το “H δική σας πρόταση ποια είναι, κύριε;”)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.